Svalor


Vem ska vi slå i dag?!


Mys med Emma<3

Nu är emmapemma här! riktigt mys kväll ska vi ha just nu har vi ansikts maskor på oss ( om ni inte ser det på bilden)! Vi har sett klart sunes jul och senare i kväll blir det pizza, fruktsallad och glass till melodifestivalen! :D

Snöar igen...

Nu snöar det igen, känns inte så trevligt eftersom jag vill ha sommar och värme!
I dag så hade jag bara en lektion och det var idrott vi hade en massa tester och nu är jag slut, direkt efter när jag kom hem så gick jag och la mig och sov. inte ett smart drag. nu är jag helt yr och orkar inte göra något min hjärna är helt snead så ber om ursäkt om det är några fel i texten!
nu ska jag snart äta i alla fall soppa och raviolli :D sendag så bär det av till alla underbara vänner och kyrkan !

Sov gott.

Har kommit hem från Emma, det va roligt att träffa en liten del av hennes släkt :D! vet var hon fått sin personlighet ifrån ;) nu så ska jag fixa kläder för i morgon och sedan ta och sova! hoppas att ni haft en mysig dag sov så jätte gott!

Diabilder.

Va hos mormor och morfar i fredags och kollade på bilder från när mamma var lite(så söt hon var :D) kollade på massa av bilder på när det vandrade och padlade kanot mm. såg riktigt mysigt ut så ska nog göra något liknande till sommaren!

Vila i frid Whitney Houston.


Ännu en vinter dag kommen


Nu far vi!

Dags att åka till mormor och morfar för god mat!

Sjuk vecka.

En hel vecka sjuk, så extremt tråkigt :( Det enda jag täker på nu är sommaren för utanför skiner solen fast snön förstör allt :( och tänk jag har redan hittat min midsommar klänning! haha (långsiktigt..)
Ikväll ska hala familjen till mormor och morfar och äta middag, men vad jag gör tills des vet jag inte.


Orkar inte vara sjuk längre.

Jag har SÅÅÅÅÅ tråkigt, sjukt :( och jag är så godis och mat sugen så det inte finns, men orkar inte göra något,(dagens I-landsproblem) Men ska nog till kyrkan i kväll känns som jag behöver komma ut ur huset känner mig helt.. blä typ.. Nu ska jag se lite med på Förhäxad sen så ska jag på börja mat.

JAG VILL!


Jag vill fylla 18 år nu!  livet är orättvist:(

Ny blogg design

Före:
Efter:

Tröjan du hatar


Lät du henne komma närmre

Drogar låten hehehehehehehehehehhe

mission impossible

Då ska man snart se bio då! länge sedan jag var på det :O i kväll blir det mission impossible med Alex vi får väll hoppas på att den är bra!Mobil snodd..

Ja..  min mobil är snodd.. och alla pengar jag har sparat till min kommande systemkamera åker nu till en ny mobil :( Blä...  kommer att sakna den. Just nu har jag kontantkort och och en knapp mobil (om man nu kan säga så) fast den är rosa och jätte fin! Känner mig lite misslyckad buhuhu :(

Förlåt My :(

Nu har My klagat på mig att jag bloggar väldigt sällan så ja nu kör vi!  ( ska bara komma på vad jag ska skriva förlåt my..)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu