Dag 1 tyskland

så nu dessa dagar kommer jag har skrivit några inlägg så att ni fortfarande kan läsa även när jag inte är hemma.
The hangover!

Då kör vi Tyskland nu då!

om ca en timme kommer emma och hämtar mig och så kör vi mot Tyskland! så himmla kul det ska bli hihi allt kommer att komma på torsdag elr fredag:D byebye Sverige

Våra muffins snear!

Haha finna min och emmas muffins blev de snear på livet!

All this way - Amanda Fondell

Tyckte faktiskt att det var rätt person som van idol.

redo för sängen!

Mina fötter skriker av smärta efter de mycket höga klackarna jag gått runt i och min kropp är så trött jag tror jag ska falla i hopp så att få krypa ner under täcket och bara glöma att och stänga mina ögon låter underbart godnatt!
de vackar skorna från helvetet!<3

19/12 2011

Fem dagar kvar till julafton! kan inte fatta det, ingen snö ute bara regn så man får inte riktigt jul känslan, så hoppas att det snart kommer några flingor som väljer att stanna kvar.
Mitt liv är uppbokat! upptagen hela tiden så kan ju inte säga att jag inte har något att göra.

årets lucia vackra Alma<3


julmys<3


Snart är det jul.


The Santa Clause

Såg precis the santa clause, mysigt nu när julen nästan är här får in julstämningen det enda som fattas är snön men den kommer väll när den kommer.

Skolan slut för dagen.

Så då är man hemma från en faktiskt bra skol dag! Klad med budgeten i matte och samhälle och nästan klar med Film "analysen" i engelskan om the green mile ( sjuk bra film, har du inte sett den se den, helst i morgon) nu så skypar jag lite med emmisssaaann (A) haha vi har super kul ska se om jag får någon rolig bild ;)

Godmorgon busfrön

Då drar man till skolan snart ville bara hälsa er godmorgon och att jag hoppas att ni kommer att få en bra dag puss! :)

Kommer snön att falla eller kommer det att förbli regn?

Foto taget av Clara

cheerleading Malmö All Stars

va och kollade på min systers första cheerleading uppvisning, det va faktiskt väldigt roligt, och vissa var riktigt bra!

Halloween.

Helt synd att nu när man är äldre att man inte firar halloween så som man gjorde när man var liten eller som i ex USA, (lite sent inlägg men what ever) man kanske borde bli bättre på det? För i år blev det bara en pumpa och rostade frön, har ff inte tagit bort pumpan så den har möglat lite.. foto kan ni få senare.

Kalender avsnitt 3..?

Dags för tv kalendern! tredje avsnittet tror jag om jag inte har fel? men först tar vi lite choklad hih ha en bra dag!

2/12 17:10

När man åker är det mörkt när man ska hem är det mörkt, lite depremerande men man kan ju se det positivt också... ju mörkare det bli betyder det att snart blir det ljusare och snart sommar! (kanske lite långsökt?..) men jag är i alla fall hemma från en bra dag i skolan, ska äta nu snart och skicka in min spanska skrivning sen så ska jag cykla hem till söta emma och äta B&J och snacka lite skit! adå så gött kan det bli!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu