Våra sinnen.


Sitter just nu på Espresso House vid min skola och jobbar på en uppsatts om våra sinnen, vi skulle välja ett ställe och fokusera på våra sinnen ett i taget och skriva ner vad vi uppfattade. Men ska fortsätta med luksinnet nu ni får ha det så bra :)

Måns slår ett barn!


Här kör vi på stort!

Rå pluggar just nu, vill bannemaj börja bil duktig/bättre i skolan! Så nu har jag redan pluggat in både engelskan och svenskan nu ska jag börja med min redovisning i språksociologi, kvinnor och mäns sätt att prata, svårt med jag ska lyckas!

PLUGGPLUGGPLUGG

Så nu då jag borde lägga mig sitter jag uppe med spanskan... svenskan helt klar eng så där och spanska påbörjad, får väll se hur det bli nu ska jag fortsätta ha en mys kväll !
Kvälls fika

Kör vi matte!


Dags för skolan nu då.

Dags att röra sig mot bussen skolan kallar men det jag vill är att dega i sängen men jag får inte som jag vill i dag Buhuhu...

Pizza kväll!!

Hemma gjord Pizza är så gott!

Min pojkvän är en pajas men jag gillar han ändå <3

hihi puss

Inköp: väska

Har köpt en ny brun väska som även va på rea för 199:- inte dumt!
Älskar väskor så nu har jag en ny i samlingen  ;D

Bok beställd

Så nu har jag beställt min fotobok! hoppas det blir bra med nu, massa gamla men också nya bilder det ska komma i veckan så då får ni se dem med ! men nu så är det säng dags har ont i min rygg så ska bli skönt att lägga sig ner, nattinatti<3

frukostfralla

Kör vi på en god frukost och sedan bär det av till Entré (så mycket för den mysdagen..) för att fixa mig söndriga armband och kanske kolla lite kläder ? (A)

Kvp klart.

Då har jag kommit in och lämnat kylan bakom mig kvp är klart och tänkte nu ha en riktig slappe dag kan det bli bättre? småregnet ute gör det bara mysigare.
Bruno Mars - The lazy song

Te i mängder

Försöker blanda till mig lite gott te men det blir bara för sött, någon som kan något bra? ;D

Kör vi på dippa nu då!

Till filmen kör jag i dag på dippa och grönsaker! mycket gott kan jag lova.

Coco-Livet före Chanel

Missat tio minuter av filmen nu bajs! Men ska se den nu, den är på kanal sju ifall någon av er är intresserad av att se den!ME GUSTA

Fan vad jag tycker om denna killen!

Ny klippt!

Gud mitt hår är borta! det är helt kort nu :O men det slitna är borta så skit i !

1 januari 2012

Nu har det nya året börjat, 2011 var toppen men 2012 ska bli så mycket mera! Ändringar i bloggen ska göras och jag ska bli bättre på att uppdattera. Det är ett av mina nyårs löften. Nu ska jag krypa ner i sängen hoppas ni haft ett underbart år för här kommer ett till!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu