Sommar och sol

Hej, jag är dåligt på att blogga uppdaterar aldrig :( men jag försöker att bli bättre! Ligger just nu pch solar mucho nice!!


Ännu en dag.

Hollaaa, nä men hej hur är det , jo här är det väll bra blablabla, nu ska jag inte snacka om en massa skit för jag har mycket att berätta typ eller har jag det? ja men det får jag berätta senare!
Jo i dag har det väll varit helt ok! ett litet minus bara! min lärare är inte klok!... ville ta upp en sak som jag tycker ät jävligt orättvist (ja jag vet att livet inte är rättvist men ändå!) och då när jag börjar ta upp det med henne (jag pratade helt normalt) och sen plötsligt höjer hon rösten och nästan skriker på mig av ingen andledning! pallar inte sådana folk bläääää så nu är jag väl liiitittttetetetetet (damp) sur typ menmen får ta det med henne senare!!!

JAG VILL NU!!!!!!


Trött tjej

Endast en lektion men är ändå helt slut. Precis kommit hem från skola. Hade bara naturkinskap men det var ändå jobbigt, nu ska jag vila ögonen lite sen städa och plugga!! Puss


Godnatt!!

Nu är det dags att lägga sig efter en fin och solig dag sov så gott!


Solsken!

Godmorgon vackra dag! Har redan solat och skurit bort smutsen från ute möblerna i solskenet, nu bär jag shorts och ska ut och handla med mina föräldrar! Va får sen se vad mer dagen har att bjuda på😃


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu