EMPORIA

Då har jag gjort mitt första besök på det ny öppna köpcentrumet emporia! och kan bara säga WOW, det är så stor så jag inte hittade ut haha! Stället var enormt och han inte ens gå halva och var där ca en timme, snygg design och allt ser fram emot att komma tbx dit när det är mindre folk för nu var där lite kaos! men det blev lite köp ändå;

 
Pumps-dinsko 299:- ordinarie pris, öppnins rabatt 20%
Lite hjälp för fötterna-Dinsko 50:-
Två toppar- BikBok, vitt för 199:- svart för 99:-
Detaljer 
 
 
 
 
 
 
 
 

IRRITERAD

Är jävligt irriterad just nu inget vill som jag vill, får fan snart jävligt mycket rå damp. Förlåt svordomarna men bryr mig helt ärligt inte! skolan kan ta och slänga sig i väggen!

23:24;22/10

Efter att ha kollat klart på filmen "En shopaholics bekännelse" så börjar jag tänka på hur mycket kläder som jag vill ha men egentligen inte behöver, för det finns MYCKET jag vill ha. Medan jag samtidigt vill spara till egen lägenhet och resor precis som om jag skulle kunna spara ihop till det nu så som jag handlar, måste lära mig att prioritera och där me basta! Nu ska jag strax gå och lägga mig men först ska jag pynta mina naglar med ett av mina favorit lack från MakeUpStore.


FRUSTRERAD MED GLAD!

Är glad har hittat vad ag ska ha på mig på halloween! hoppas den bara passar nu.. så där är ett problem men ska kolla upp det i morgon! Men annars är det väl bra med mig lite frustrerad på saker och ting bla min uppsats som jag inte kommer någonstans med... Får ta tag i det i morgon! nu ska jag sova natti!


JOBB SEDAN KALAS.

Hej vänner, har äntligen slutat efter en jobbig dag på jobbet och är nu på kalas hos min kusin som fyllt 16 år grattis!! Riktigt trött och känner att jag vill hem till min säng men det får nog vänta minst en timme till! Och tazie bilderna Kommer inom kort här!


SYDAFRIKA HÄR KOMMER JAG

Just nu är jag så himla glad kan inte beskriva det! ska i ca två veckor i väg till Sydafrika på februarilovet! är obeskrivligt glad detta ska bli en otrolig upplevelse, aaaaa vad jag är glad!! :DDÅ VAR DET KLIPPT!

OMG har inget hår kvar! men är super nöjd!!! :D


KLIPPTID

Helt hyper just nu, har bokat tid till i morgon ska klippa mig så nu säger jag hel då till det långa och ska välkomna det korta! får väl se hur det bli före och efter bild kommer! ;)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu