Vinter-risiga händer? Så här löser du det!

Så får du mjuka, lena händer
När man har torra och sträva händer känns det inte kul att behöva skaka hand med folk. Pyssla om dina händer och gör dem mjuka igen.
Ständigt får vi höra hur viktigt det är att tvätta händerna noga och regelbundet, men detta kan också leta till att de blir torra och nariga.

Det brukar sägas att om man gissa någons ålder
ska man titta på deras händer, för där brukar ålderstecknen synas tydligt. Men med god handvård kan du lätt hålla dina händer fräscha.

Här är tipsen för mjuka händer:
1. Investera i en bra, fuktgivande och mjukgörande handkräm som du använder varje dag. En klassiker är att smörja in händerna innan du går och lägger dig för att sedan vakna härligt len. Vill du ge fuktboosten extra effekt kan du ta på dig ett par bomullshandskar efter insmörjningen – Victoria Beckham sägs svära vid detta knep.

2. Istället för att använda badskum i badkaret kan du droppa i eteriska oljor. Dessa gör både händerna och kroppen mjuka.

3. Använd alltid diskhandskar när du diskar, då det starka diskmedlet lätt kan torka ut händerna.

4. Glöm inte att även smörja in händerna med solskyddskräm när du solar. Händerna kan lätt få solskador och pigmentförändringar, som får dem att se äldre ut.

5. Ge händerna en ordentlig lyxbehandling emellanåt, med peeling och handinpacking. Detta kan du antingen göra hemma eller på en hudvårdssalong






























KÄLLA






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu